Przerwa lunchowa Rzeszów - CATERING SERVICE Rzeszów - Catering Rzeszów

Przejdź do treści

Menu główne:

Pakiety usług


Przerwa lunchowa

Zapraszamy Państwa do zapoznania się z naszymi propozycjami zestawów lunchowych,
przypominamy że istnieje możliwość wymiany poszczególnych dań i dodatków
w zestawach oraz indywidualnego ułożenia menu lunchowego zgodnego z Państwa gustem.





Zestaw I


Zupa :
Krem z porów podawany grzankami ziołowymi
Rosyjska zupa Soljanka

Ciepłe danie :

Filet z kurczaka z żurawiną i mozzarellą w sosie z czerwonego Porto
Pieczony schab w cieście francuskim podawany w sosie maślakowym

Dodatki do dań głównych :
ryż basmati mieszany z dzikim
puree ziemniaczane
sałatka wiosenna z nowalijek,
zestaw surówek (surówka z kapusty pekińskiej, surówka z czerwonej kapusty,
surówka z marchewki i jabłka)


Zestaw II


Zupa:

Rosół z kury z makaronem
Krem borowikowy podawany z groszkiem ptysiowym

Ciepłe danie:
Pieczony Filet z łososia podawany na sosie limonkowym
Pieczona szynka w marynacie miodowo-ziołowej podawana w sosie
pieczeniowo miodowy

Dodatki do dań głównych:
Ryż z warzywami
Rosti ziemniaczane
Makaron penne ze warzywami i serem gorgonzola
Sałatka Monterosso (mix sałat, rukola, pomidor, szynka,
mozzarella, oliwki, czosnek sos winegret cytrusowo paprykowy)

Deser:
Włoski deser Tiramisu
Panna Cotta z musem malinowym

Napoje zimne i gorące:
Kawa MK Cafe
Herbata Dilmah z samowara
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Soki owocowe
Babeczki z owocami sezonowymi


Zestaw III

Zupa:
Barszcz czerwony z młodej botwinki z jakiem
Krem serowy z grzankami ziołowymi

Ciepłe danie:
Marynowane polędwiczki wieprzowe w ziołach podawane na grillowanych warzywach
Filet z kaczki z w marynacie ziołowej akompaniamęcie musu  i brzoskwiń
Zapiekany filet miruny z warzywami na placku ziemniaczanym z sosem
cytrynowo maślanym z melisą

Dodatki do dań głównych:
Ziemniaki opiekane z rozmarynem
Kasza gryczana podsmażana z kawałeczkami bekonu
Brokuły z masełkiem czosnkowym
Mix sałat z winegretem cytrynowym
Sałatka z buraczków ćwikłowych jabłka i jajka

Deser :
Pieczone jabłka w klatce z ciasta francuskiego nadziewane powidłem śliwkowym
z orzechami włoskimi podawane z sosem Marsau.

Napoje zimne i gorące:
Kawa MK Cafe
Herbata Dilmah z samowara
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Dodatki: mleko, cukier, cytryna
Soki owocowe
Babeczki z owocami sezonowymi


Zaproponowane wyżej zestawy można modyfikować lub rozszerzać wedle potrzeb
o dodatkową przekąskę, deser, napoje lub kawę i herbatę.
Zamawiając lunch dla większych grup można zamówić dwa zestawy tym samym zwiększając asortyment proponowanych potraw.


 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego