KONFERENCJE RZESZÓW - CATERING SERVICE Rzeszów - Catering Rzeszów

Przejdź do treści

Menu główne:

Pakiety usług


Bankiety i konferencje

Naszym celem jest spełnienie oczekiwań klienta, ale także pełne zadowolenie bawiących się na imprezie zaproszonych gości. Dlatego oprócz smakowitych dań i przekąsek zadbamy o każdy szczegół przygotowywanego eventu zaczynając od wynajęcia sali, dobór odpowiedniej dekoracji i oprawy muzycznej.

Proponujemy catering na każdą okazję, dla firm i osób prywatnych.



Przykładowe menu

Zimne płyty

1.Włoskie szaszłyki capresse z kulkami sera mozzarella, pomidorami z sosem pesto
2.Rolada schabowa z kolorowym farszem mięsno warzywnym w bulionowym auszpiku
3.Deska serów pleśniowych z winogronami
4.Brzoskwinie faszerowane sałatką z tuńczyka i kuskusu
5.Klopsiki drobiowe z brzoskwiniowym musem
6.Roladki z szynki nadziewane pastą chrzanową i szparagami
7.Tartinki, kanapeczki dekoracyjne z wędlinami, serami i warzywami
8.Mini tortille meksykańskie
9.Rozetki francuskie ze szpinakiem, serem feta i suszonym pomidorem
10.Rozetki z łososia w delikatnym auszpiku
11.Koreczki tradycyjne (ser, kabanos, papryka, ogórek, oliwka)
12.Rolada z twarożku i wędzonego łososia w ziołach
13.Patera pasztetów staropolskich, z pomidorami suszonymi i śliwką węgierką
14.Zawijane marynowane śledziki po kaukasku    
15.Tymbaliki z wędzonego łososia
16.Wędzony łosoś z pastą jajeczną i rucolą na grzance czosnkowej
17.Pieczone śliwki zawijane bekonem   
18.Pomidory faszerowane sałatką z gyros
19.Kapelusze pieczarek faszerowane
20.Kompozycje mięs pieczystych z 4 dipami
21.Grillowane cukinie z mozarellą i szpinakiem  
22.Roladki Hilton z szynką wędzoną
23.Kominy francuskie z pastą z szprotów wędzonych i pomidorach z twarożkiem
24.Zwinięta roladka z kurczaka z kawałkami papryki i polędwiczką wieprzowa
25.Jajka w pierzynce z ciasta francuskiego  
26.Mufiny jajeczne z sosem tatarskim

Ciepłe przekąski

1.Zapiekanka góralska
2.Pomidorki faszerowane serem mozzarella i warzywami
3.Lasagne z szpinakiem, grzybami serem ricotta
4.Kapelusze pieczarek faszerowane  
5.Nuggetsy z kurczaka  

Sałatki

1.Sałatka Turecka (sałata pekińska, kurczak, kukurydza, pomidor, ogórek, sos gyros)
2.Sałatka jarzynowa (marchewka, seler naciowy, jabłko, ziemniaki, majonez)
3.Sałatka wiosenna (pomidor, ogórek, jajko, papryka, mix sałat, rukola, sos cytrusowo paprykowy)
4.Sałatka Piemont (mix sałat, rukola, faworki wieprzowe, pomidorki koktajlowe, sos czosnkowe chili)
5.Sałatka brokułowa (brokuły, czosnek marynowany, papryka, szynka, sos duński)
6.Sałatka Cezar (Sałata rzymska, pieczony filet z indyka, boczek, ziołowe grzanki, pomidorki koktajlowe, sos anchovies)
7.Sałatka Monterosso (mix sałat, rukola, pomidor, szynka, mozzarella, oliwki, jajko, czosnek sos winegret cytrusowo paprykowy)

Słodkości:

1.Panna Cotta z musem malinowym
2.Patery ciasteczek koktajlowych
(mini babeczki, sernik, mix ciasteczek koktajlowych, marcepanki, adwokatki, makowiec, babeczki cynamonowe)
3.Fondi czekoladowo-owocowe
(ananas, winogron, jabłko, owoce sezonowe, mleczna czekolada na gorąco)
4.Pieczone jabłka w klatce z ciasta francuskiego nadziewane powidłem śliwkowym z orzechami włoskimi podawane z sosem Marsau.
5.Pudding czekoladowy z truskawkami (podawany w małych szklaneczkach koktajlowych)      
6.Mini sałatka owocowa z ajerkoniakiem (podawany w małych szklaneczkach koktajlowych)
7.Trójkąciki półfrancuskie z konfiturą pomarańczową

Napoje:

1.Kawa MK Cafe
2.Herbata Dilmah z samowara
3.Dodatki: mleko, cytryna, cukier
4.Soki owocowe

 
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego